TOT’22 az ország egyik legnagyobb, kizárólag tetőépítéssel foglalkozó szakemberek és szakmák találkozója, melyet idén már 8. alkalommal rendezünk meg. Mintegy 40 kiállítóval várjuk a közel 300 fő látogatót, ha nem akarsz lemaradni erről az eseményről, regisztrálj mihamarabb.

Ki szervezi?

Mi, a Tető Építők Egyesülete 2010 óta működő szakmai szervezet vagyunk. Tagjaink országszerte a legkiválóbb ácsok, tetőfedők, bádogosok, valamint a törekvéseinket támogató szaktanárok, mérnökök. Fő célunk a minőségi munka képviselete és elősegítése, hisz a tető egy élet munkájának a megkoronázása. Emiatt is indítottuk el 8 évvel ezelőtt TOT rendezvényünket, vagyis a Tetőépítők Országos Találkozóját, ahol a szakmát képviselők találkozhatnak egymással és megoszthatják saját tapasztalataikat, a kiállítók bemutathatják a különböző technikai újításokat. Sőt, a szakiskolák tanulói is belekóstolhatnak a szakma rejtelmeibe. Ez nem csak egy előadás sorozat, hanem expó és szakember-találkozó egyben.

Hol lesz a találkozó?

A TOT ’22 2022. Szeptember 16-án a kápolnásnyéki Halász Gedeon Eseményközpont területén kerül megrendezésre sok-sok újítással. Lesznek szakmai interjúk, máshol nem látható előadások, workshoppok, gépbemutatók, interaktív szakmai bemutatók, és emellett a közös beszélgetésekkel jól felhasználható kapcsolatokat is lehet építeni. Várjuk az érdeklődőket, legyen szó kivitelezőről, tanulóról, oktatóról, vagy épp olyan építkezőről, aki kíváncsi érdekes megoldásokra, újításokra. Egy a lényeg, a hangsúly a minőségen lesz!

Program

Részletes programról a Tetőépítők Országos Találkozója weboldalán tudsz tájékozódni!
Egyet biztosan ígérhetünk! Erről a napról mindenki elégedetten fog távozni!

Videó

Tetőépítők egyesülete