Bemutatkozás:

Az ÉMSZ a tagok – magánszemélyek és jogi személyiségű vállalkozások -, valamint pártoló tagok támogatásával működő “nonprofit” polgári-társadalmi szervezet, melyet 1988-ban alapítottak. Küldetésünk, hogy felkutassuk és hatékonyan alkalmazzuk azokat az eszközöket, melyek a lehető legjobban szolgálják az épületszigetelő, tetőfedő, bádogos és ács szakma fejlődését, érdekvédelmét. A Szövetség állandó szakmai programjain és szolgáltatásain, valamint szakmai kiadványain keresztül folyamatosan aktív kapcsolatot ápolunk a tagjainkkal és egyre több területen segítjük a munkájukat.

A szövetségről felépítéséről, tagjainkról és tevékenységeinkről bővebb információ található a www.emsz.hu oldalon. A szakemberkereső funkció még fejlesztés alatt van, de heteken belül elindul a megújult honlapon.

Legfrissebb híreink:

Március 18-ától folytatjuk országos építőipari konferencia sorozatunkat, melynek keretében személyesen, vagy online folytatunk párbeszédet a tervezőkkel, szakkivitelezőkkel és minden a tető és homlokzat témakörben érintett szakmagyakorlóval. Továbbá amint lehetséges ÉMSZ szakmai klubesteket is rendezünk. A tervezett helyszínek: Budapest, Zalaegerszeg, Szeged, Nyíregyháza, Baja, Debrecen, Győr, Pécs, Szombathely, Békéscsaba, Kecskemét, Eger, Gödöllő. A klubestek elsősorban szakkivitelezőknek szólnak, célunk a megrendezésükkel, hogy a kollégák kérdezhessenek, egyeztethessenek a mesterekkel és tapasztaltabb szakemberekkel egy ingyenes vacsora mellett.

Nagyszabású reprezentatív piackutatással is elindulunk heteken belül külön az építészek és külön a szakkivitelezők irányában. A szakmáink összefogása, egységbe kovácsolása, megfelelő tájékoztatása érdekében az ÉMSZ Hírek mellett idén márciusban kiadjuk nyomtatott és online formában A BÁDOGOS című szaklapot majd ősztől a SZIGETELŐT is. Az ÁCS/TETŐFEDŐ szaklapot 2022-től fogjuk megjelentetni.

Az ÉMSZ Hírek és a többi szaklapunk is ingyenesen kerül postázásra a tagjaink és a feliratkozók számára névre szólóan.

Az alábbi oldalon található űrlap kitöltésével feliratkozhat a BÁDOGOS lap első ingyenes számára:
https://emsz.hu/szaklapok/a-badogos/