Bízd magad a VELUX tetőtéri ablakokra, és ajánld a kivételes dán minőséget ügyfeleidnek!

A VELUX tetőtéri ablak megfizethető

A legismertebb tetőablak márka és szolgáltatásai mindenki számára elérhetők. Termékválasztékunkban minden ügyfeled megtalálhatja azt a tetőtéri ablakot és kiegészítőt, melyet megengedhet magának. Ügyfeled bármilyen költségkerettel fordul hozzád, mindig tudsz ajánlani számára teljeskörű VELUX megoldást tetőtéri álmai megvalósítására.

A VELUX tetőtéri ablak költségtakarékos

Tetőtéri ablakaink kiváló hőszigetelési tulajdonságaik és a napenergia passzív hasznosítása révén csökkentik ügyfeled fűtésszámláját. Hogyan?

Standard és Standard Plus kínálatunk is ThermoTechnology™ hőszigetelő rendszerrel rendelkezik, mely biztosítja a huzatmentességet és energiahatékonyságot, hogy a lehető legkisebb hőveszteség érje télen a tetőtéri otthont. Fa tetőtéri ablakoknál az ablaktok és a szárny közti réseket kitöltő extra szigetelőanyag, műanyag bevonatú ablakok esetén pedig a hőkezelt fa mag gondoskodik a tökéletes hőszigetelésről.

Új házat vagy új tetőt építtet megrendelőd? Ajánld számára az Uw=1,1 W/m2K hőátbocsátási tényezővel rendelkező, energiatakarékos 3-rétegű üvegezéssel rendelkező Standard Plus tetőtéri ablakokat, melyek már a 2020 óta szigorított energetikai követelményeknek is messzemenően eleget tesznek.

Ablakcserét, felújítást tervez ügyfeled? Standard választékunk 2-rétegű üvegezésű tetőtéri ablakait ajánljuk: minden szükséges funkcióval rendelkező, minőségi alapablakot a legkedvezőbb áron.

A VELUX tetőtéri ablak komfortos

Küldetésünk, hogy levegős, napfényes, egészséges életteret teremtsünk ügyfeidnek tetőtéri ablakaink segítségével. Arra törekszünk, hogy termékeink által a tetőtéri otthon a nyugalom szigetévé válhasson és az ablakok minden szempontból a tulajdonosuk kényelmét szolgálják. Hogyan tesszük mindezt?

Minden ablakunkat por- és rovarszűrővel ellátott szellőzőnyílással vagy résszellőzővel gyártjuk, mely segítségével friss levegővel láthatja el a tetőteret anélkül, hogy ablakot kellene nyitni. A 180°-ban körbeforgatható és reteszelhető ablakszárny révén a külső üvegfelület is könnyen és biztonságosan tisztítható.

Felső kilincses tetőtéri ablakaink alacsonyabb térdfal esetén biztosítják, hogy a felső kilincs gond nélkül, kézzel elérhető legyen. Az alsó kilincses ablakokat akkor ajánljuk, ha az ablakot az ideálisnál magasabbra építik be, vagyis az ablak alja 130-150 cm körüli magasságba kerül. Ha a távműködtetés kényelmét élvezné ügyfeled, felső kilincses ablakaink utólag is elektromos vagy napelemes távvezérlésűvé alakíthatók, a VELUX ACTIVE beltéri klíma szabályozóval pedig mobil applikációval is szabályozhatja VELUX termékeit.

Első osztályú, vetemedésmentes fenyő anyagból készült, készre lakkozott fa tetőtéri ablakaink otthonosan illeszkednek minden térbe, azonban a modern, letisztult trendek hívei is megtalálják a tökéletes megoldást a felületfolytonos műanyag bevonatú, hőkezelt fa maggal rendelkező VELUX ablakok kínálatában. Utóbbi 100%-ban karbantartásmentes, nem igényel lakkozást, és kiváló választás magas páraterhelésű helyiségekbe is, mint a fürdőszoba.

A teljes komfort érdekében ne felejtsd el ajánlani megrendelődnek a VELUX ablakára tökéletesen illeszkedő, könnyen felpattintható fényzáró, fényszabályozó árnyékolókat, illetve külső hővédő rolót, redőnyt, szúnyoghálót sem. Érdemes együtt beszerezni őket: a komfortcsomagokkal 10% kedvezménnyel vásárolhat.

További kérdéseid esetén VELUX területi képviselőd és Vevőszolgálatunk várja hívásodat:
+36 1 436 0601 | vevoszolgalat@velux.com

(X)