Képzeld el, hogy valakinek tetőt építesz. Mivel a munkára koncentrálsz, lehet, hogy eddig még oda sem figyeltél arra, hogy milyen sok helyről szerzed be az alapanyagokat, vagy hogy mennyi üzemagyagköltséget spórolhatnál meg magadnak (és a megrendelődnek is), és mennyivel olcsóbb is lehetnél, ha mindent egyhelyről szereznél be. Pedig ez hatalmas versenyelőny.

Covid
Arról nem is beszélve, hogy a Covid helyzet miatt milyen nagy segítség lehet számodra egy olyan hozzáértő és megbízható csapat, akik segítenek (akár telefonon) akik összekészítik az általad megrendelt anyagokat és még házhoz (vagy ahova kéred) is szállítják neked úgy, hogy érintésmentesen történik minden így maximális biztonságban vagy!

Ocsovaiék
Bár mindenki óvta őket az Ocsovai család belevágott az építkezésbe. Arra gondoltak, hogy ha nem generálkivitelezőt választanak akkor 20-30%-kal olcsóbban kerül tető alá a házuk. Volt némi rutinjuk, tudták, hogy nehéz lesz, és belekalkulálták az előre kiszámíthatatlan pluszköltségeket is. Amikor elkészült a házuk leültek, és megnézték a költségeiket: megdöbbenve tapasztalták, hogy a vállalkozók, több százezer forintnyi „szállítási költséget” írtak a számlákra. Volt olyan tétel (néhány gerenda) amikor a vállalkozó a több szállítási költséget kért el, mint amennyibe maga az anyag került. De nem csak a szállítási költséggel voltak gondok, hanem az ütemezéssel is. Azt még könnyű volt elfogadni, hogy az egyes technológiai lépések között várni kell, ahogy azt is, hogy bizonyos anyagok 1-2 napos csúszással érkeztek, de azt nagyon sajnálták, hogy azért nem a legmegbízhatóbb ácscsapattal dolgoztak, mert túl drágák voltak, a szállítási, és a fuvarköltségek miatt. Ez nem csak Ocsovaiéknak baj.

Néhány gombnyomás, ami versenyképessé tehet

ácsok és tetőfedők webáruháza

Az építőiparban az a jó, hogy egzakt. Ha kell 2 négyzetméternyi OSB lap, akkor nem kell megfognod, hogy milyen minőségű. Nem kell megkóstolnod, és felpróbálnod sem kell, látatlanban is megveheted, mert pontosan tudod, hogy mi az az OSB lap, tisztában vagy a minőségével is. (Mondjuk, ha mosógépet veszel, akkor már nem ilyen egyszerű a helyzet, mert az Eco Bubble funkciót, vagy a „halk működést” ki kell próbálni). Egyébként az OSB lap helyett bármi mást is írhattunk volna, a lényeg az hogy ha pontosan tudjuk mit akarunk, azt bárhonnan megvehetjük. Akár az internetről is néhány gombnyomással.
Ennek a néhány gombnyomásnak pedig akkor van különös jelentősége, ha előveszed a most futó projektedet, és kiszámolod, hogy mennyit költöttél eddig üzemanyagra, mennyi munkaórát vitt el a szállítás, és mennyi idegességgel járt, mennyi logisztikával.

Képzeld el ezt 3 gombnyomással: feljössz a weboldalunkra, megkeresed az OSB lapot, kattintasz párat, hogy mennyi kell, és mi pontosan annyit és olyat viszünk ki neked, pontosan oda, ahova kérted, pontosan akkor amikorra kérted.

Még az is lehet, hogy ingyen, de maximum 9900 forintért. Akár másnapra. Ez a pár gombnyomás versenyképessé tehet, mert ennyivel is olcsóbban tudsz dolgozni (vagy növeled a hasznodat) és biztos lehetsz benne, hogy minden időben ott lesz ahová kérted.

Az építkezés még soha nem volt ilyen kényelmes
Számtalan előnye van annak, ha webáruházunkból rendelsz. Egyrészt kényelmes (akár otthon a fotelből megrendelheted és nem kell szaladgálni az áruért) olcsóbb (van, hogy ingyen visszük ki) és pontosabb (szinte soha nem késünk). Ha szeretnéd azt, amit megrendelsz, előtte megnézheted valamelyik telephelyünk egyikén. (És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy ha neten rendelsz akkor biztos, hogy nincs személyes kontakt, és ez ma elvárt) Ide kattints, és nézd meg melyik számodra a legjobb telephelyünk: https://kaplarfatelep.hu/kapcsolat

Ezért rendelj tőlünk a neten.
Lassan 15 éve nyitottuk az első fatelepünket, több, mint 10 éves rutinunk van az internetes értékesítésben ezért biztos lehetsz abban, hogy a tőlünk megrendelt áru tökéletes. Mivel hatalmas árukészletünk van szinte azonnal szállítunk (tavaly például közel 4000 ügyfelet szolgáltunk ki az ország egész területéről: Békésszentandrástól Sopronkövesdig), emiatt neked könnyebb összehangolni a folyamataidat. Ráadásul, ha 300 000 forint felett rendelsz a szállítás is ingyenes. Szerintünk próbáld ki: meg fogod szeretni. Szeretettel várunk a weboldalunkon itt: www.kaplarfatelep.hu

OSB futár ácsoknak és tetőfedőknek

(X)