A WorldSkills Hungary program egy különleges lehetőséget biztosít minden elszánt fiatal számára, aki szeretne a szakmája legjobbja lenni. A válogatóversenyek kihívásai, az intenzív szakmai felkészülés, valamint a világverseny élménye nem csak a szakmai életben nyújtanak kivételes előnyöket. A világszínvonalú szakmai tudás megszerzése és a gyümölcsöző kapcsolatok kialakítása csak egy része annak, amit a program nyújtani tud.

A felkészülés során fejlődik a versenyzők kitartása, munkabírása, a workshopoknak köszönhetően pedig a mentális felkészültségük és stabilitásuk is fokozódik. Mindemellett egy összetartó csapat is kovácsolódik, amelynek tagjai a verseny végeztével is számíthatnak egymásra.

A WorldSkills Hungary program értéket teremt. A szakmád a szenvedélyed? Akkor gyere és legyél része Te is az utazásnak, ami nem csak a dobogóig repíthet, de garantáltan egy életre szóló élményt nyújt.

Jelentkezz versenyzőnekés legyél Te a szakmád világbajnoka!

Nézd bele a 2019-es WorldSkills megnyitójába:

A Tető Piltman a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együtt várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakmai középiskolai képzésben résztvevőknek (szakgimnázium, szakközépiskola), főiskolai és egyetemi hallgatóknak a jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat ÁCS SZAKMÁBAN az ifjú szakemberek világbajnokságán, a WorldSkills Shanghai 2022 versenyen.

Olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik 2000. január 1. után születtek, de a jelentkezéskor 18. életévüket már betöltötték és vállalják:

• a válogatóversenyen való részvételt
• a szakmai támogató és a szakértők közreműködésével vezetett szakmai felkészítést az általuk biztosított képzőhelyen
• a WorldSkills Shanghai 2022 versenyen való részvételt

Hogyan lehet jelentkezni?

A www.worldskillshungary.hu weboldalon a versenyezni szeretnék/jelentkezés) menüpont alatt található online űrlap kitöltésével (http://worldskillshungary.hu/jelentkezes).

Meddig lehet jelentkezni?

Jelentkezési határidő: 2021. április 16.

Tervezett menetrend

Előválogató

A jelentkezők előválogatása előzetesen meghatározott kritériumok szerint, otthon elvégzett szerkesztési feladat beküldése, értékelése alapján zajlik.
A feladat részleteiről a jelentkezést követően küldünk e-mailt.
Benyújtási határidő: 2021.04.30.

Az előválogatóra beérkezett szerkesztési feladatok értékelését követően kerülnek kiválasztásra azok a jelentkezők, akik az országos döntőben mérhetik össze tudásukat.

Döntő tervezett időpontja: 2021.05.08
Helye: 8291 Nagyvázsony, Vöröstói utca 2.
Mit kell hozni? Rajzeszközöket és kézi szerszámokat

Mi várható a döntőn?

Tető makett szerkesztése, kimunkálása és megépítése.

További információ elérhető az alábbi linkeken:

valamint,
Forró Máté szakértőnél: forman912@gmail.com +36/303776-749
Piltman Miklós szakmai támogatónál: piltman@tetopiltman.hu www.tetopiltman.hu